mama potlood snor

London here I come!

Hippe Mama Club Geen categorie

Als jij dit leest ben ik waarschijnlijk al weer terug van een weekendje Londen met mijn moeder. Opeens bedacht ik dat je nooit weet wat de toekomst brengt en dus ook nooit weet hoe lang het nog mogelijk is om met je moeder een weekendje naar Londen te gaan. Rond de kerstdagen was het zo ver. Heerlijk even een paar dagen eruit, kerstshoppen in Harrods. Super toch!

 Maar helaas, helaas het weer gooide roet in het eten. De sneeuwval zorgde voor een witte week voor kerst en voor totale chaos op de Europese vliegvelden. Gelukkig behoedde een sms-je ons ervoor om toch naar Schiphol af te reizen, maar ons weekendje ging niet door.

 Nu is het dus zo ver, poging twee. De jongens balen als een stekker. “Ik wil ook in het vliegtuig’ wordt er hier regelmatig gebruld sinds ik verteld heb dat ik dit weekend weg ben. Daniël heeft besloten gewoon mee te gaan. Natuurlijk heb ik ze uitgelegd dat dat niet kan en om heel eerlijk te zijn, ben ik daar dolblij om.

 Het zijn schatten hoor, maar wel schatten die ervoor zorgen dat ik niet kan uitslapen, altijd alert moet zijn en zich bij vermoeidheid, honger of dorst, hysterisch op de grond kunnen werpen. Ik heb me bij zo’n weekend iets anders voorgesteld!

En gelukkig, ze gaan niet mee. Heerlijk ons eigen tempo bepalen! Er is voor mijn gevoel geen enkele reden om ’s ochtends voor dag en dauw naast het bed te staan, geen ritmes en slaapjes om ons druk om te maken. Ik moet vast een paar dagen wennen. Maar ik heb mijn voorzorgsmaatregelen genomen en er een dag extra aan vast geplakt. Wat zal ik uitgerust, vrolijk en gezellig thuiskomen. Kan ik er mooi weer een jaar tegenaan.

 London here I come!