madeliefjes

Receptenwedstrijd

Hippe Mama Club Recepten

Tot 30 september loopt nog onze receptenwedstrijd. Er zijn tot mijn verbazing pas 3 recepten gepost…. Waar blijven al die heerlijke recepten? Je maakt kans op een Van Lenthe Design waardebon van 15 Euro. Je hebt vast een recept waar jouw kinderen van smullen!! Post het vandaag nog hier.

Gegratineerde visschotel

Ingrediënten

3 el olijfolie
1 pak diepvries koolvisfilets (400 g)
1 teentje knoflook
1 tomaat
1 zak roerbakgroenten (400 gram)
1 tl Italiaanse kruiden
1 pot Besciamellasaus (400 g, Grand’Italia)
zout, versgemalen peper
1 pak Aardappelpuree (Maggi)
Extra nodig: ovenschaal van ca. 1½ l inhoud

Bereiden

  • Verwarm de oven voor op 220 °C (hetelucht 200 °C) en vet de ovenschaal in met 1 el olie. Laat de visfilets ontdooien. Pers de knoflook en snijd de tomaat in blokjes. Roerbak de groenten ca. 4 min. in de overige olie met knoflook, tomaat en Italiaanse kruiden. Voeg de saus toe, verwarm het geheel en neem de pan van het vuur.
  • Roer in een kom de inhoud van 2 zakjes aardappelpuree door 600 ml koud water. Schep de helft van de groentesaus op de bodem van de ovenschaal, verdeel de gare visfilets erover en schep de overige saus erop.
  • Verdeel de aardappelpuree erover en bak de visschotel 25-35 min. in de oven tot de puree een mooi bruin korstje heeft.

Eet smakelijk!