Webwinkel van de week: B-Beesz, de babyzaak op internet

Hippe Mama Club Winkeltips

B-Beesz is dé babyzaak op internet met meer dan 2000 producten in de webwinkel. De collectie bestaat onder andere uit positiemode, buikbanden, babykleding, slofjes, campingbedjes, luiertassen en wandelwagens. Verder kun je er ook terecht voor leuke kinderkameraccessoires en kraamcadeaus.

De webwinkel bestaat al sinds augustus 2009. Sindsdien is er veel veranderd, zo is in januari 2011 de naam veranderd naar B-Beesz. Verder is het assortiment flink gegroeid en zijn er nu ook biologische producten verkrijgbaar. Er is steeds meer vraag naar producten van biologisch katoen. Hier speelt B-Beesz op in, er zijn zelfs producten met het Fairtrade keurmerk. Het leuke kledingmerk voor baby’s Piccalilly is bij B-Beesz verkrijgbaar, net als de leuke babykleding van The Dutch Design Bakery. Binnenkort wordt ook de kleding van Puk Design toegevoegd aan het  assortiment. De twee laatst genoemde merken zijn van Nederlandse bodem.

The Dutch Design Bakery heeft verschillende collecties, de collectie die B-Beesz hanteert is de collectie van Bakery Babies. De zomer collectie 2011 heeft als thema: In the air. Dit thema is doorgetrokken in de jongenskleding in de vormgeving van Piloot Jan en voor de meisjes in de vormgeving van Loes, die heerlijk met haar luchtballon door de wolken zweeft. Deze leuke kleding is verkrijgbaar in de maten 62 t/m 86. Een leuk merk van biologisch katoen en eigen bodem.

Al deze leuke kledingmerken en nog meer leuke biologische gefabriceerde producten staan in de webshop onder de menuknop Biologisch/ Fairtrade.

Kijk voor de kleding van The Dutch Design Bakery en meer op www.bbeesz.nl