jongetje rode bril

Webwinkel van de week: BERT sieraden

Hippe Mama Club Winkeltips

BERT sieraden is de webshop voor mooie, unieke, handgemaakte sieraden. Eigenaresse is Bertie Ligtenberg, een 21 jarige interieurontwerpster met een grote passie voor sieraden. Bertie hecht veel waarde aan het gebruik van mooie, vaak natuurlijke, duurzame materialen, die ze bij voorkeur zelf in Azië gaat inkopen.

BERT sieraden is in Januari 2009 begonnen als hyves pagina waarop alle door Bertie gemaakte sieraden te zien waren. De vraag naar een echte website met webshop werd steeds groter, en dus is sinds een half jaar de webshop van BERT sieraden online.

Op de site van Bertie zijn ringen, armbanden, kettingen, sleutelhangers en sinds kort ook oorbellen te vinden.  Ook zeepkettingen, gemaakt met verschillende soorten natuurlijke zeep, zijn via de site verkrijgbaar. Naast de ‘gewone’ collectie die veelal gemaakt wordt van glas, hout, schelp en dergelijke, heeft Bertie sinds enkele maanden ook een ‘BERT exclusive’ lijn, waarin veel gewerkt wordt met edelsteen en zilver.

Om het kopen online voor haar klanten eenvoudig en vertrouwd te maken, kunt u de sieraden onder anderen met iDeal betalen. Bertie voert een soepel retour beleid, zodat u zonder aarzelen sieraden bij haar kunt bestellen. Wanneer u een vraag heeft stelt u die eenvoudig via BERT touch, waarna u nog dezelfde of volgende dag antwoord krijgt.

Bertie maakt haar sieraden met passie en liefde voor u. Om de collectie uit te kunnen blijven breiden en bij te blijven leren, volgt ze momenteel de opleiding tot goudsmid bij de vakschool Schoonhoven.

Kijk voor de sieraden van Bertie op de website www.bertsieraden.nl