Vakantieplannen?

  • 3 april 2011 om 20:55 #98
    fenne
    Bijdrager

    Wij zijn al lekker aan het regelen. We willen dit jaar met de tent naar Noord Spanje, de Pyereneeen schijnen heel mooi te zijn. We zijn er nog nooit geweest maar het stond al jaren op de ‘to do list’. Al vind ik het wel heel lang rijden hoor met twee van die kleintjes maar we nemen tv-tjes mee. Dan houden ze (en wij) het wel vol denk ik…. Waar gaan jullie naar toe?

  • 4 april 2011 om 06:23 #1289
    Sandra vL
    Bijdrager

    Wij hebben een caravan gekocht in het najaar en gaan deze dit jaar uitproberen. Tot nu toe hebben we altijd luxe huisjes geboekt, maar met drie kinderen is het een vrijwel onmogelijke opgave om een huisje te vinden met voldoende slaapkamers in een toch nog betaalbaar segment. Wij hebben nogal veel eisen 😉 .
    We hebben een caravan gekocht met 3 stapelbed, de meiden liggen dus met zijn 3en boven elkaar. Het ziet er zo gaaf uit! Nu maar hopen dat het ook goed gaat werken, want twee van onze meiden zijn moeilijke slapers (en de jongste hebben we al 17 maanden drama mee….). Ik ben heel benieuwd! In de meivakantie wordt de eerste “test” en van de zomer gaan we lekker naar Zuid-Frankrijk!

  • 4 april 2011 om 07:42 #1291
    lydia1980
    Bijdrager

    😀 Wij vertrekken op 29 april lekker naar zuid frankrijk (port grimaud) dat is onze favoriete plek.
    we boeken bij de camping zelf altijd sta caraven is heel mooie camping en maar 300 meter lopen van strand af dan licht natuurlijk wel aan welke sta caraven je zit 😉
    wat we van de zomer gaan doen nog geen idee.

  • 4 april 2011 om 07:55 #1292
    Nienke
    Bijdrager

    Klinkt leuk allemaal. Wat kun je je toch heerlijk verheugen op de zomervakantie he! @ Fenne, wij zijn vorig jaar in de Spaanse Pyereneeen geweest. Echt geweldig en inderdaad met zo’n tv-tje op de achterbank zijn de kinderen lekker rustig. Wij hebben gekampeerd, met de tent dat vinden we eigenlijk het leukste. Torla vonden we de mooiste plaats, wat een schitterende bergen en je kunt vanuit het dorp met een bus het nationaal park in en dan een wandeling maken die met de kinderen ook goed te doen is. Als je van wandelen houdt tenminste.

    Dit jaar gaan we met vrienden naar Zweden, ik heb er helemaal zin in. Vriendjes voor de jongens, lekker ’s avonds Kolonisten, helemaal leuk!

  • 4 april 2011 om 15:26 #1299
    Thamara
    Bijdrager

    Wij gaan naar Canada, voor het eerst weer zo ver vliegen. Het is wel een dure onderneming want voor Jonas betalen we bijna het volle pond. Maar goed, we hebben er maar 1 en dan kun je dit soort dingen toch wat makkelijker doen. We hebben er heel veel zin in. Gaan een camper huren en dan een rondrit maken door Vancouver Island en de Rocky Mountains. Ben ook heel benieuwd hoe dat gaat met Jonas. Hij heeft natuurlijk niet echt de kans om vriendjes te maken op 1 camping, maar goed, het is een natuurliefhebber dus ik denk dat hij het heel gaaf gaat vinden.

  • 4 april 2011 om 20:02 #1308
    simone
    Bijdrager

    onze jongens en mijn man zijn waterratten, wij gaan een midweek in de meivakantie naar Centerparcs “Meerdal” samen met vrienden zij hebben geen kinderen. Met zijn allen in 1 huisje, Gezellig.
    In de zomervakantie gaan we een week naar “De Erperheide” ook van Centerparcs..

    Ik kijk er ook heel erg naar uit!! eventjes een andere omgeving, andere dingen om te doen en om een klein
    beetje rust te vinden (vooral voor mijn man die aan het dokteren is met zijn spieren / zenuwen)

    Nu nog mooier weer en dan kan het helemaal niet meer stuk

  • 4 april 2011 om 20:27 #1309
    Nienke
    Bijdrager

    Heerlijk al die vooruitzichten!

  • 4 april 2011 om 21:31 #1314
    fenne
    Bijdrager

    @ Nienke wat leuk dat jullie in de Spaanse Pyreneeen geweest zijn. En ik denk ook dat de tv-tjes wonderen gaan doen hoor! Torla is leuk schrijf je, ik zal het eens opzoeken want zo ver waren we nog niet. Misschien ga ik t.z.t. nog wel een paar vragen stellen als je het goed vindt….

  • 5 april 2011 om 18:12 #1338
    Ninke
    Bijdrager

    wij gaan dit jaar voor het eerst in nederland op vakantie, iemand daar ervaringen mee???
    vorig jaar Italie aan het gardameer en idd een tv in de auto is wel handig!!!
    dit jaar dus nederland.We gaan met de vouwwagen van mijn ouders, die gaan de eerste dag mee en zetten hem op, ik zag ons al staan met 3 hummels en een hoop stokken!! aarggg dat gaat vast niet goed. gelukkig willen mijn ouders hem dus opzetten en dan gaan we 3 weken kamperen in zeeland. water zon en strand?

  • 5 april 2011 om 19:15 #1339
    Nienke
    Bijdrager

    @ Ninke, lekker toch. Ook Nederland is heerlijk en zeker met een baby. Je bent dat eerste jaar toch erg gebonden en dan heb je alleen maar zand, zee en zon nodig om je andere kinderen tevreden te houden. Gaat vast heerlijk worden!

  • 5 april 2011 om 19:29 #1342
    fenne
    Bijdrager

    Wat leuk zeg al die verhalen. @ Ninke. Wij zijn toen de meiden klein waren ook altijd in Nederland op vakantie geweest. Dat vond ik gewoon veel makkelijker en om nu met zo’n babietje lang in de auto te zitten zag ik ook niet voor me. Ze mogen toch ook maar 2 uur achter elkaar in de maxi cosi dus dan moet je voortdurend stoppen. En we hebben het echt leuk gehad hoor, als je er maar even uit bent.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.