blikje telefoon

Bestel je boodschappen online!

Hippe Mama Club Baby, Mama

Wij vinden het ideaal: online boodschappen doen. Op elk moment van de dag, zeven dagen per week kun je een bestelling invoeren op je pc, tablet of mobiel. Geen gesjouw meer met zware boodschappen en ideaal in een druk gezinsleven!
Wij zijn bijvoorbeeld enthousiast over Albert Heijn! KLIK HIER en probeer het ook uit!

Hoe werkt het online boodschappen doen bij Albert Heijn?

Je gaat naar de website of de Appie App op je tablet of mobiel en vindt daar vrijwel alle producten die je in een Albert Heijn filiaal ook vindt. Heel overzichtelijk per categorie staan de artikelen gesorteerd. Je kunt ook producten zoeken via de zoekfunctie.

Het is handig om je de bonuskaartnummer in te voeren, dan kun je eenvoudig eerder gekochte producten toevoegen of de artikelen die je het meest koopt bij Albert Heijn.

Het is ook mogelijk direct producten mee bestellen van Etos en Gall & Gall. Het scheelt je heel veel tijd EN sjouwwerk!

Albert Heijn bezorgt de boodschappen op een door jou gekozen moment tot in de keuken. Vind je het toch fijner dat de boodschappen voor je klaar staan in kratten en je zelf het tijdstip van afhalen bepaalt, dan kun je er ook voor kiezen om je bestelling op te halen bij een van de Albert Heijn Pick Up Points.

Gelden online ook bonusaanbiedingen?

JA! Alle aanbiedingen gelden ook als je online boodschappen doet. Zeker tijdens de hamsterweken (met heel veel van de tweede gratis!) is het extra leuk om boodschappen online te bestellen.

Zijn de producten in de webwinkel duurder dan in het Albert Heijn filiaal?

Nee, de prijzen zijn exact gelijk. Je betaalt alleen een bedrag aan bezorgkosten. Dit bedrag is afhankelijk van de dag en het tijdstip dat je kiest.

Hoe worden de artikelen bezorgd?

De boodschappen zitten in kratten. De koelartikelen en diepvries artikelen worden apart verpakt in plastic zakken. Voor de krat betaal je 4 Euro statiegeld per krat en deze kun je de volgende keer weer inruilen. Overigens kun je ook lege statiegeldflessen mee geven, het statiegeld wordt direct verrekend.

Kan ik ook airmiles sparen als ik online boodschappen doe bij Albert Heijn?

Ja, je kunt jouw bonuskaartnummer en Airmilesnummer invoeren. De Albert Heijn Zegeltjes kun je online niet sparen.

Is er een minimum bestelbedrag als je online boodschappen wilt bestellen?

Het minimale bestelbedrag is 70 euro, exclusief statiegeld en servicekosten. Bij een bestelling vanaf 100 euro ontvang je één euro korting op de servicekosten. Voor bestellingen die worden opgehaald bij Pick Up Points geldt geen minimum bestelbedrag.

Ben jij net zo enthousiast als wij? Ga dan nu naar de Albert Heijn website!