Diane

Aangemaakte reacties

 • In reactie op: Namen… ?!?!

  8 maart 2012 om 13:01 #3333
  Diane
  Bijdrager

  Ohh namen bedenken. Daar kun je dagen zelfs weken of maanden mee bezig zijn. Wij hadden het trouwens andersom. Wij waren er snel uit voor een meisje. Maar een jongens naam….. Daar hebben we heel lang over getwijfeld. Maar erg leuk om te lezen hoe mensen bij een naam komen.
  Ik was gelijk fan van de naam Lynn. Erg leuk. Ik heb in de kleuterklas een meisje gehad die zo heet. Was ook een erg leuk kind. Ik heb nu een meisje in de klas dat engels is, of nou ja de fam komt uit engeland en die heet Sophie (je zegt Sooophie ipv van sophie) snap je hem? OOk heb ik een Imre, Britt, Romy, Senne. Ik noem maar even wat namen. ZO kan ik er nog wel meer opnoemen, maar het moet toch bij je passen. Ik vind Senne bv wel erg leuk. Ben benieuwd of er nog meer reacties komen.

  Ik heb trouwens de laatste tijd weinig gereageerd! Sorry. Was zo druk en op vakantie had ik bijna geen internet. Hoop nu weer vaker te reageren en de forums te lezen.

 • In reactie op: Raar??

  15 februari 2012 om 20:31 #3122
  Diane
  Bijdrager

  Ik sluit mij helemaal bij jullie aan. ik doe precies hetzelfde als sandra. Van boven naar beneden en als laatste stofzuigen en dweilen. Werk je niet can boven naar beneden dan komt de evt stof van bv de kast weer op de grond en kun je nog een keer gaan stofzuigen. Ik ben altijd heel precies, mijn vriend trouwens ook en heel af en toe helpt hij mee of doet hij zfs alles. Maar dat is echt maar heel soms. Jammer genoeg.

 • In reactie op: medische mallemolen

  6 februari 2012 om 18:42 #3058
  Diane
  Bijdrager

  Ook hier: GEFELICITEERD! Ben zo blij voor jullie. Geniet van het zwanger zijn. Echt zo gaaf!

 • In reactie op: medische mallemolen

  2 februari 2012 om 06:52 #3032
  Diane
  Bijdrager

  VIA die link lukt het mij niet! Is het de foto die ik al heb gezien?
  Ben benieuwd hoe het nu met je is? Heb je nog kast van die klachten? En heb je nog getest? Zo spannend! Ben benieuwd wanneer je het zeker weet. Ik duim voor jullie. Succes met wachten.

 • In reactie op: Sneeuw!!!

  2 februari 2012 om 06:48 #3031
  Diane
  Bijdrager

  Ohh ja die grote vijver bij jullie is inderdaad fantastisch! Denk alleen ook dat we daar niet op kunnen schaatsen. Gelukkig wel in andere plaatsen! Kunnen jullie goed schaatsen en hoe vinden de kinderen het? Van mij mag het ook wel gaan sneeuwen, dan kunnen we voor het eerst met Noa op de slee. Schaatsen lijkt me dit jaar nog een beetje te vroeg.

 • In reactie op: allergische reactie

  2 februari 2012 om 06:45 #3030
  Diane
  Bijdrager

  Bedankt voor je reactie sandra.
  Wij hebben echt alles wel tien keer nagelopen wat die dag anders was. We komen alleen op de verse pasta. Ze geeft andere stoffen/ materialen aangehad en ik gebruik al jaren hetzelfde wasmiddel. Ik heb zelf erg last van exceem en dat is op dit moment ook erg heftig.
  Het rare is wel dat er twee andere kinderen bij de gastouder ook een allergische reactie hebben gehad. Alleen niet op dezelfde dag en de kinderen hebben het niet daar gehad. Noa ook niet, maar misschien is er een verband. Je komt er denk nu niet meer achter, maar ben nu wel voorzichtig met wat ik haar geef. Alleen de bekende dingen.

  De plekken waren de volgende ochtend al allemaal weg. Ze was verder ook heel vrolijk en gezellig. Gelukkig maar. Wel is ze ook verkouden geworden en was ze gisteren hees. Dat klinkt zo gek. Wellicht heeft het nog een verband of heb ik haar aangestoken. Ik had zelf namelijk griep.

  Als ik Jou reactie lees, heb ik er volgens mij goed aan gedaan om haar gewoon borstvoeding te geven. Ze werd ook alleen hiervan rustig en dat doet me dan ook weer goed.

 • In reactie op: medische mallemolen

  29 januari 2012 om 19:08 #2998
  Diane
  Bijdrager

  Ohh wat spannend! Ik zou gek worden van de onzekerheid. Test je nu elke dag? Nog een paar dagen voor je echt met zekerheid de test kunt doen. Moet je dan zelf een test doen of gaan ze ook nog in het ziekenhuis kijken of het gelukt is? Ben zo benieuwd. Ik hoop zo voor jullie dat het gelukt is.

 • In reactie op: medische mallemolen

  28 januari 2012 om 19:40 #2991
  Diane
  Bijdrager

  Het lijkt mij ook heel spannend. Ik zou ook gek worden van het wachten. Hopelijk kunnen de testen iets aangeven. En de pijn die je voelt kan wellicht ook iets zeggen. Ik duim net als iedereen met je mee. Succes de komende weken, maar ik spreek je vast en zeker nog wel. Liefs

 • In reactie op: medische mallemolen

  22 januari 2012 om 08:47 #2903
  Diane
  Bijdrager

  Spannend!

 • In reactie op: medische mallemolen

  20 januari 2012 om 21:11 #2898
  Diane
  Bijdrager

  Ook nog even VIA deze weg: heel veel succes!

 • In reactie op: Spaargeld van kinderen gebruiken

  20 januari 2012 om 21:08 #2897
  Diane
  Bijdrager

  Wij hebben ook een spaarrekening voor Noa. Eigenlijk met dezelfde reden als jullie. Wat je nu kunt sparen is handig voor later. Een studie en alle andere dingen zullen vast en zeker tegen die tijd ook genoeg kosten.

 • In reactie op: medische mallemolen

  15 januari 2012 om 20:27 #2876
  Diane
  Bijdrager

  Ik duim heel hard mee. Ik gun het jullie van harte. heel veel succes komende weken.

 • In reactie op: Ontslag?!?!

  15 januari 2012 om 20:26 #2875
  Diane
  Bijdrager

  Jeetje wat een verhaal! Ik heb zo iets nog nooit gehoord. Wel een hele vreemde situatie. ik snap wel dat de directie graag 1 iemand voor de klas heeft, of in ieder geval continuïteit. Maar ze kan wel aan jou vragen hoe lang je nodig denkt te hebben. Heel raar dat zij dit voor Jou besluit. Verder sluit ik me volledig bij sandra aan. Mocht het weer lukken om aan de slag te gaan, dan zou ik ook weer gaan. Maar je bent zelf natuurlijk wel her belangrijkste en dat kleine mensje in je buik is ook belangrijk. Dus denk ook goed aan jullie allebei.

  Succes

 • In reactie op: Zwanger van de tweede!!!

  10 januari 2012 om 19:52 #2857
  Diane
  Bijdrager

  Wat een geweldig nieuws! Van harte gefeliciteerd. Ik vind het echt heel leuk voor jullie. Jammer dat jij je niet zo goed voelt. Ik heb er gelukkig geen ervaring mee. Ben wel erg misselijk geweest en had een helw lage.bloeddruk waardoor ik weinig kon, maar dat is toch anders.

  Geniet van je zwangerschap!

 • In reactie op: Meisjeskleding maat 50 t/m 62

  30 december 2011 om 10:56 #2839
  Diane
  Bijdrager

  Noa heeft nu maat 68-74. Ligt een beetje aan het merk hoe groot het valt. Ik hoor het graag als je het hebt uitgezocht. Kan ik ook nog even kijken wat ik zelf al heb gekregen van een vriendin.