Ninke

Aangemaakte reacties

 • In reactie op: Weg met die zwangerschapsbroeken!

  7 juli 2011 om 19:28 #2088
  Ninke
  Bijdrager

  leuk! en helaas heel herkenbaar… na 3 kinderen in 4 jaar tijd en tussendoor toch denken ach… we willen toch nog graag een keer zwanger worden moet het nu toch anders. Het roer om… dus niet meer snoepen in de avond en als ik de gewenste kilo’s kwijt ben dan mag ik shoppen dus nog ff de zwangerschapskleding aan en mij best doen. Mees in nu 15 weken ben benieuwd hoe snel het gaat. Erbij sporten is idd wel een goed idee.. zal eens kijken waar ik dat kan inplannen haha!

 • In reactie op: Hoe vinden jullie de opzet van dit forum

  21 juni 2011 om 18:52 #1923
  Ninke
  Bijdrager

  je hebt al onderscheid gemaakt door op leeftijd een topic te kunnen schrijven… meer weet ik ook niet! het is wel leuk dat je alles kan lezen en overal op in kan gaan…

 • In reactie op: Hoe laat naar bed?

  21 juni 2011 om 18:49 #1922
  Ninke
  Bijdrager

  sam en loek gaan om kwart voor 7 naar boven en ik probeer ze dan om 7 uur in bed te hebben. Nu sam net naar school gaat gaat ze soms nog eerder. Ze vind het wel lastig als loek dan nog beneden is! nu zeg ik tegen sam dat ik eerst haar in bed leg en dan loek en dat vinden ze allebei prima. Loek heeft een periode gehad dat ze om half 10 nog wakker was. Ik laat haar nu in de middag 2 uur slapen en niet langer. Heb het idee dat dit wel helpt.
  In de vakantie gaan ze om half 8… ze slapen het in de ochtend er niet echt bij! en ik vind het ook wel lekker als ze op bed liggen… ff tijd voor mijzelf

 • In reactie op: Oppas voor af en toe in het weekend of avond

  8 juni 2011 om 11:24 #1894
  Ninke
  Bijdrager

  wel slim om het op het candea te hangen.. ik woon in westervoort maar hier in de buurt zijn niet zoveel tienermeisjes… ook vind ik de leeftijd van 15 een minimum, als ze op bed liggen vind ik het niet zo erg maar echt het naar bedbrengen ritueel vind ik wel lastig om aan een onbekende over te laten. Mijn moeder past vaak op maar ik wil dit ook niet meer zo vaak vragen..
  en ik kreeg vroeger wel eens 5 gulden voor een hele avond, ik vind 4,75 per uur best duur. Misschien 10 euro voor 3 uur???

 • In reactie op: Naar wat voor type school gaan jouw kinderen?

  8 juni 2011 om 11:20 #1893
  Ninke
  Bijdrager

  sam is nu echt begonnen, na 4x oefenen is dit haar eerste volle week en ze vind het heel erg leuk! ook ik heb er niet zo’n moeite mee.. ze was er echt aan toe en geniet! dat ze ontspannen terug komt uit school is voor mij een teken dat ze het leuk vind. Wel vind ik dat ze erg opstandig is thuis, alle spanning van de dag komen er thuis uit! soms wat vermoeiend maar dat zal wel overgaan…

 • In reactie op: Zijn er al moeders met babies?

  8 juni 2011 om 11:17 #1892
  Ninke
  Bijdrager

  he wij hebben een dochter van nu 11 weken!!!

 • In reactie op: jarig!!

  7 juni 2011 om 17:43 #1891
  Ninke
  Bijdrager

  je hebt gewone strijkkralen maar deze zijn dan maxi, groter.. het is vanaf 3 jaar en ze kunnen ze beter vasthouden.. bij de bartsmit in duiven.. 5 euro voor kralen met een afbeelding.
  sam is heel erg blij!

 • In reactie op: Integrale Vroeg Hulp (IVH)

  7 juni 2011 om 08:59 #1886
  Ninke
  Bijdrager

  wel fijn dat ze thuis en op school gaan kijken,dan kun je ook zien wat maakt dat de kids zich zo gedragen… heel veel succes!

 • In reactie op: jarig!!

  7 juni 2011 om 08:54 #1885
  Ninke
  Bijdrager

  haar verjaardag is gevierd en wat heeft ze veel gekregen!!! ik heb uiteindelijk de kidizoom pro gekocht en de foto’s lijken aardig! Sam is er heel erg blij mee! Verder is ze goed verwend… Bedankt voor de tips…. ps strijkkralen maxi zijn ook heel erg leuk!

 • In reactie op: Hoe combineer jij werk en gezin?

  25 mei 2011 om 18:59 #1867
  Ninke
  Bijdrager

  ik werk 3 dagen per week en kan 4 uur ervan zelf indelen ivm gezinsbegeleiding. Tot voor kort gingen de meiden naar een gastouder waar ik best flexibel mee om kon gaan… ook in mijn verlof gingen ze daar naar toe zodat ik ook een dagje zelf had. Nu stopt de opvang bij de gastouder omdat dit niet op de route naar de school van sam ligt. Ik blijf 3 dagen werken en mijn man heeft een eigen bedrijf.. hij gaat zo 4 dagen werken. De overige 2 dagen gaat mijn moeder oppassen, dit deed ze al 1 dag en dat worden er dus 2. Super want ik kan sam naar school brengen en de andere 2 hoeven dan niet mee…. Omdat Loek dan wel elke dag thuis is gaat ze vanaf november (dan is ze 2,5) 2 ochtenden naar de psz. Ik vind het belangrijk dat ze naast thuis ook ergens anders met kinderen om gaan en mensne in de samenleving.

  OP de dagen dat ik thuis ben ga ik 1 ochtend gymen met Loek en ik probeer als ze slapen wat op de computer te doen. Verder probeer ik er voor de kids te zijn….

 • In reactie op: jarig!!

  25 mei 2011 om 18:51 #1866
  Ninke
  Bijdrager

  @sandra; nog een korte vraag…. is het vooral slecht als je ze afdrukt? of ook als je ze terugkijkt op tv?

 • In reactie op: zijwieltjes??

  23 mei 2011 om 09:20 #1844
  Ninke
  Bijdrager

  wij hebben ook een loopfiets en die heeft enorm geholpen met het vinden van haar evenwicht. sam is bijna 4 en wil nog niet zonder zijwieltjes fietsen, te onzeker!
  we hebben een klein fietsje op de kop kunnen tikken die we gaan gebruiken voor het oefenen, dan kan ze ook goed met de voeten aan de grond en op en af stappen!

  zo’n hesje is idd wel handig, bij de fietsenmaker te verkrijgen?

 • In reactie op: stel een vraag

  23 mei 2011 om 09:15 #1843
  Ninke
  Bijdrager

  wij gaan met de vouwwagen van mijn ouders op vakantie! dit jaar naar zeeland, dan kunnen zij ons helpen met het opzetten van de tent…
  we gaan lekker 3 weken! heb er al heel veel zin in.

  binnen of buiten spelen?

 • In reactie op: jarig!!

  23 mei 2011 om 09:13 #1842
  Ninke
  Bijdrager

  ik lees dus van sandra dat het fototoestel niet zo’n goede kwaliteit is… die van vtech? kidizoom??? ik was namelijk nog aan het rondneuzen waar hij een beetje te betalen is..
  verder dacht ik ook aan playmobiel.. het spel rupsje nooit genoeg! playmais hebben we idd ook thuis…

  alvast bedankt voor de reacties!!!

 • In reactie op: Vriendenhoekje

  21 mei 2011 om 19:15 #1823
  Ninke
  Bijdrager

  Leuk idee