Let’s Cook Smoothie Maker Hand Operated

Hippe Mama Club Getest

Het enthousiaste testteam zit er klaar voor: Ze gaan zelf een gezonde smoothie’s maken!

In de set zit het volgende: De smoothie maker, een instructie & receptenboekje en een roerstaaf.

Wat ons direct opvalt is het rooster aan de bovenzijde van de kan, waardoor kinderen nooit bij de messen kunnen komen. Een heel veilig idee! De keerzijde is dat ditzelfde rooster ervoor zorgt dat je het fruit heel klein moet snijden om in de kan te kunnen vallen.

Wij doen deze keer in de smoothie maker: een doosje ontdooide frambozen, een rijpe peer en een uitgeperste sinaasappel.

Alles zit in de kan en we draaien aan de zwengel. Piepend en krakend komt het apparaat in beweging. Het draaien gaat best zwaar voor de kinderen en het apparaat blijft piepen en kraken terwijl er toch echt alleen maar zacht fruit in zit. Als we heel wat rondjes gedraaid hebben (alle drie de kids moeten natuurlijk even draaien) schenken we de smoothies in de glazen. Het resultaat valt mij als moeder tegen: zelfs de zachte peer is nog zo grof dat je het niet kunt drinken en ik de kinderen er een lepel bij moet geven.

Het test team is enthousiast, zij vinden het fantastisch dat ze hun eigen smoothie hebben gemaakt. Als moeder ben ik kritischer, het resultaat valt mij tegen nadat het zachte fruit al zo klein was gesneden. Het schoonmaken is door het vaste rooster ook lastig. Het best kun je de kan direct omspoelen en daarna mag de kan in de vaatwasser, dat is dan weer een pluspunt.

<< Bestel nu de Lets’s Cook Smoothie maker voor 27,99 >>