Magic Jinn

Hippe Mama Club Getest

magic-jinn175Het hele testteam zit enthousiast om tafel als Magic Jinn uitgepakt wordt. De verpakking ziet er al veelbelovend uit. Een blauw diertje dat je gedachten kan raden… spannend!

Magic Jinn heeft drie batterijen nodig (niet meegeleverd) en dan kunnen we aan de slag. We zetten Magic Jinn aan en de oudste diva neemt een dier in gedachten. Magic Jinn begint met vragen stellen waarop je mag antwoorden: Ja, Nee, Weet ik niet, Hangt er vanaf of Herhaal. Als het in de kamer verder stil is, dan verstaat Magic Jinn de antwoorden goed en praat op leuke, geanimeerde manier tegen de kinderen. Het testteam is door het dolle heen, zo leuk vinden ze dit!

Het enige waar je rekening mee moet houden is dat de kinderen veel van een dier moeten weten. Ons testteam heeft nog wel eens de neiging om een verkeerd antwoord te geven en volledig terecht komt Magic Jinn er dan niet goed meer uit. Zelfs voor Charlotte van 8 jaar is het nog lastig om altijd de juiste antwoorden te geven. Bij het testteam mag het de pret niet drukken. Zij voelen zich fantastisch als ze van Magic Jinn winnen (zelfs al is het dan doordat ze zelf verkeerde antwoorden geven). Iedereen die binnen komt moet Magic Jinn bewonderen en zelfs na een paar weken is Magic Jinn nog steeds helemaal hot. Echt een aanrader!

>> Bestel Magic Jinn voor EUR 24,99 inclusief verzendkosten <<