bokeh

Kokenvoorkleinesterren.nl – De lifestylesite voor koken & eten, mét en voor kinderen.

Hippe Mama Club Winactie, Winkeltips

Deze lifestylesite over is opgezet rondom het gelijknamige boek ‘koken voor kleine sterren’. Dit boek is van de hand van topkoks Ron Blaauw, Julius Jaspers en Alain Caron. Het inspiratiekookboek is van sterrenniveau maar wél voor iedereen toegankelijk!  Het boek biedt recepten die makkelijk én snel te maken zijn op een doordeweekse dag, heel fijn dus in het drukke leve n van ouders met jonge kinderen. Maar er staan ook recepten in voor de momenten dat je wat meer tijd hebt of in het weekend!

De website speelt in op het  thema “koken & eten, mét en voor kinderen”. Op www.kokenvoorkleinesterren.nl vind je leuke acties, interviews, recepten én bovendien leuke & bijzonderen producten voor aan tafel met je kinderen. De tips die ouders insturen helpen je wellicht om jouw kinderen te stimuleren om te eten. Gezond eten, koken en kinderen zijn thema’s die steeds vaker in één zin worden genoemd. De dagelijkse maaltijd maar ook de problemen waar ouders tegenaan lopen zijn terugkerende gespreksonderwerpen onder ouders.

De producten die je tegenkomt op de site zoals de Mangigi – hét eetspel voor de moeilijke eters – aan maakt een einde aan de stress aan tafel met moeilijke eters. Al spelenderwijs nemen kinderen de hapjes van hun eten die het speelbord aanwijst. Een geweldig spel want kinderen ervaren geen druk meer om te moeten eten, maar dat het bij het spel hoort! Naast de Mangigi vind je veel meer, zo zie je de Dinner Design – een handig opvouwbare krijtmap met krijtjes die je mee op pad kan nemen –heel handig voor wat vermaak aan tafel-.  De lunchkoeltasjes van Crocodile Creek voor naar school met stoere opdrukken en bijbehorende thermosbekers. De Ms en Mr Food Face, volgens het oude aardappelhoofdprincipe. Een kaal hoofd kan worden aangekleed met eten, zo worden maiskorrels een prachtige ketting en dienen de doperwten als haar & baard van de Mr Food Face. Bestek in de vorm van lego, steeksleutels en dinosaurussen en uiteraard ontbreekt ook de Kiddyboo 360° antiknoeibeker niet, die werd verkozen tot Babyproduct van het jaar 2010! Kortom neem een kijkje op de site en ontdek hoe leuk eten met je kinderen kan zijn!

Winactie!

Heb jij een tip die bij jullie aan tafel werkt? Vul jouw tip HIER in op het winformulier en maak kans op het kookboek!