blikje telefoon

Spectaculaire zomeractie’s bij B-Beesz!

Hippe Mama Club Winkeltips

Met de vakantie in het vooruitzicht en het hopelijk daarbij behorende warme weer heeft B-Beesz een aantal leuke acties opgezet.

Wanneer je zwanger bent of net moeder bent geworden dan heb je veel nodig voor je kleine schat, daarin willen wij met deze acties u tegemoet komen.

Bij B-Beesz treft u 3 verschillende acties aan:

1)                 € 329 euro korting op een kinderwagencombinatie die compleet door u zelf is samen te stellen. Daarnaast ontvangt u nog een leuke accessoirekit gratis. Deze kit bestaat uit een voetenzak, Babynomade Fleece of Katoen, luiertas en een adapter behorende bij de kinderwagen om uw autostoel en reiswieg er op te kunnen plaatsen. Dit laatste echter alleen wanneer deze niet bij de combinatie in zit. Deze actie is terug te vinden op www.bbeesz.nl onder de link: kinderwagen actie. Hier staat ook de kortingscode vermeld die u hiervoor nodig heeft en tevens verdere uitleg over de actie.

2)                 50 % korting op alle kleding. Zowel op de doorlopende collectie, Zomer collectie en de Biologische collectie van The Dutch Design Bakery zomer 2011.

3)                 En als laatste € 60 euro korting op het praktische en leuke Mawokwiegje. Dit wiegje is de slaapplek voor uw kindje wat u altijd met u mee kunt nemen. Het wiegje kost dan nu geen € 179,95 euro maar € 119,95 euro.

Kijkt u voor meer informatie over deze acties en alle andere artikelen op www.bbeesz.nl

De kortingen van de kleding en de Mawok zijn reeds in de prijzen verwerkt.

Acties duren tot 1 september 2011.

Tevens zijn wij gedurende de gehele zomer normaal geopend. Wij hebben geen winkelsluiting tijdens onze vakantie. En kunnen u daardoor van dienst blijven zijn.