blikje telefoon

Website van de week: Kibawiba!

Hippe Mama Club Winkeltips

Op 10 december 2010 is de site Kibawiba.nl gelanceerd. Dit is dé marktplaats voor baby- en kinderartikelen. Iedereen is natuurlijk bekend met de reguliere marktplaats, maar Kibawiba onderscheidt zich hiervan door zich puur te richten op deze doelgroep. Je zult dan ook geen categorieën op deze site vinden die niet baby/kind gerelateerd zijn.

Op Kibawiba vind je alles wat je nodig hebt voor kinderen van alle leeftijden. Het aanbod komt van particulieren en leuke, hippe webshops. Je vindt er onder andere babybedjes, kinderwagens, kleding, speelgoed maar ook leuke kraamcadeaus. De artikelen zijn nieuw of tweedehands.

Heb je zelf nog baby of kinderspullen over die je wil verkopen? Plaats dan een advertentie op Kibawiba.nl. Dit gaat zeer gemakkelijk en is ook nog eens gratis! Daarnaast beschik je als gebruiker over een eigen  persoonlijke pagina. Hier kun je snel al je advertenties en persoonsgegevens beheren.

Waarom kiezen voor marktplaats Kibawiba met alleen baby- en kinderartikelen?

  • Gratis adverteren voor particulieren (zonder kleine lettertjes)
  • Uitgebreide zoekfunctionaliteit
  • Unieke benadering van de doelgroep
  • Produkten van “aanstaande ouders” tot “naar de middelbare school”
  • Aanbiedingen van leuke en hippe webshops

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Kibawiba en de aanbiedingen van leuke en hippe shops? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Neem snel een kijkje op www.kibawiba.nl