mama sporten

Webwinkel van de week: Taffy Fashion for kids!

Hippe Mama Club Winkeltips

Hippe kinderkleding webshop voor kinderen van 1 tot 7 jaar

Heeft u ook moeite met het vinden van hippe kinderkleding die betaalbaar is? Kleding waarin kinderen zich goed voelen, waarmee ze in de boom mogen klimmen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat er in scheur in die (te) dure broek komt? En wilt u niet dat uw oogappel in hetzelfde shirtje loopt als de kinderen uit de buurt of op school? Welkom bij Taffy!

Taffy Fashion for Kids is dé site voor moeders die hun kind graag leuk aan willen kleden, maar wel voor een goede prijs. Moeders die ook rekening houden met de valpartijtjes en kleine ongelukjes. En zich daarom afvragen waarom ze voor iets bijzonders op de meeste kinderkleding- webshops alleen maar dure merkkleding kunnen vinden.

Taffy Fashion for Kids is ontstaan uit de gedachte dat leuke, bijzondere kinderkleding voor iedereen betaalbaar zou moeten zijn.
Voor moeders met een goede smaak, maar die niet extra willen betalen voor het label wat er aan het kledingsstukje hangt. Moeders die houden van kwaliteit en exclusiviteit, maar niet voor de naam van een merk.

De merken vanTaffy zijn nieuw, exclusief, hip en van goede kwaliteit. Maar bovenal vriendelijk geprijsd.

Wij wens u veel winkelplezier bij www.taffy.nl !