Buikgriep

 • 14 april 2012 om 06:02 #455
  Sandra vL
  Bijdrager

  Pffff, ik ben mij donderdag op vrijdagnacht toch ziek geworden! Een flinke buikgriep… Ik heb mij in jaren niet zo slecht gevoeld. Gelukkig is manlief op vrijdag altijd thuis en heb ik de hele dag in bed kunnen liggen.
  Al voel ik mij nog lang niet fit, het gaat vandaag gelukkig alweer een beetje beter. En nu maar hopen dat de rest van de familie niet volgt….

 • 14 april 2012 om 15:02 #3718
  Sandra vL
  Bijdrager

  Het was ook te verwachten… Charlotte is nu ook ziek šŸ™

 • 14 april 2012 om 22:51 #3719
  Sandra V.
  Bijdrager

  Arme jij…ik heb de afgelopen paar weken al 3 x gehad dat ik veel moest overgeven en flinke diarree. Maar 2 dagen en dan was ik er weer overheen. Fijn dat ik er dan zo snel vanaf ben…maar niet fijn dat het steeds terug komt.

  Ik vrees dat jij en Charlotte niet de enige zullen zijn die ziek worden/zijn…ik ben er al achter gekomen dat hoe vaak ik ook handen was, wc schoonmaak en dat soort dingen, het is zo besmettelijk dat ik de meiden ook al heb aangestoken. Alleen Jan nog niet…die is blijkbaar niet vaak genoeg thuis…soms boft hij met zijn beroep.

 • 15 april 2012 om 20:12 #3720
  kirby
  Bijdrager

  Bah wat vervelend Sandra!!
  En eigenlijk kun je dan als moeder ook niet ziek zijn.. Balen! Hoop dat t weer wat beter met je gaat! En met de kleine meid ook!! Xxx

 • 16 april 2012 om 12:13 #3723
  Sandra vL
  Bijdrager

  Dank jullie meiden! Het gaat gelukkig weer een heel stuk beter. Ik voel mij op zich weer prima, alleen houd ik nog wat steken in mijn maag.
  Charlotte heeft er gelukkig weinig last van gekregen, na een paar uur had ze alweer babbels. Nu maar afwachten of die andere twee nog aan de beurt komen….

  @SandraV Wat afschuwelijk, drie keer! Pfff, dat hoop ik niet hoor!

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.