-
29 november 2011 om 07:46 #2787
Vroeger aten we met Kerst vaak hazepeper, heerlijk!! Maar om dat zelf te maken, zie ik (nog) niet zitten. Misschien mijn moeder weer eens lief aankijken of ze dat tweede Kerstdag wil maken? 😉
Als ik zelf het eten verzorg, dan vind ik het toch wel erg gemakkelijk dat de Appie tegenwoordig zo’n uitgebreid luxe assortiment heeft. Met weinig moeite zet je heel bijzondere en lekkere dingen op tafel.
Wat zijn jullie plannen met de Kerst? Wij zijn eerste Kerstdag lekker met zijn 5jes en tweede Kerstdag zijn we bij mijn ouders, waar mijn zusje en haar gezin ook komt. Waarschijnlijk gaan we kerstavond naar mijn schoonouders.
-
30 november 2011 om 22:26 #2789
Meestal is het 1 dag bij mijn moeder,
andere dag uiteten.
Bij mijn moeder gaan we meestal gourmetten.
Waarschijnlijk zal het ook dit jaar weer zo gaan.
Of misschien dat we nu niet uiteten gaan maar gewoon wat mensen hier uitnodigen,
In dat geval zal het wel iets worden van de indische rijsttafel.
Of een lekker gevulde kipfilet met gebakken aardappels en lekker wat groente
Kipfilet gevuld met een stukje mozerella, zongedroogde tomaat en wat rozemarijn.
kipfilet eerst met een pan/deegroller plat slaan, dan vullen, opvouwen, touwtje eromheen.
Aanbraden in de witte wijn.
Vervolgens aluminium folie eromheen en in de oven.
aardappels in parten snijden, wat olie en dipper eroverheen en in de oven.
Heerlijk!
Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.