Laatste loodjes!

 • 25 oktober 2012 om 11:35 #632
  Tamara
  Bijdrager

  Alweer 33+1 zwanger..
  31 Oktober een afspraak bij de gyn over inleiden.. de verloskundige heeft het goed gekeurd, de voorlopige datum staat op…. 28 November! (3 dagen voor de 2e verjaardag van zoonlief)
  Maarnu spookt er zoveel door mijn hoofd..
  Ik wil graag een bumbataart maken voor mijn zoontje, maar hoelang kan die in de vriezer.. kan die uberhaupt in de vriezer.
  Beschuit met muisjes vinden we niet lekker, dus doen we cupcukes in de gesmolte chocolade en dan in de muisjes.
  Zo ook met lange vingers en en soesjes. maar hoelang kan dat (gemaakt) in de vriezer.
  Kwa versiering, we hebben roze/witte slingers en balonnen en een geboorte raamsticker en een slinger hoera een meisje.
  Maar wat doen we dan nog voor de verjaardag van ons zoontje kwa versiering?
  ik vind het zo lastig! en het is nu nog maar ongeveer 5 weken!!

 • 26 oktober 2012 om 06:28 #4314
  Sandra vL
  Bijdrager

  Het begint inderdaad op te schieten Tamara! Spannend hoor!
  Ik zie dat je veel wilt regelen voor de geboorte van jullie kleine en de verjaardag van Lodewijk. Misschien is het een goed idee om het jezelf wat makkelijker te maken? Misschien kun je nu alvast iemand zoeken die op de verjaardag van Lodewijk een prachtige Bumba taart klaar heeft staan? Er zijn zoveel vrouwen die tegenwoordig de meest prachtige taarten op bestelling kunnen maken.

  En voor de cupcakes kun je misschien een voorraadje nu maken en in de diepvries stoppen voor de eerste dagen als de nabije familie komt en verder gewoon kant-en-klare cupcakes bij de Liddl of Aldi kopen? Dan heb je daar verder ook geen omkijkn naar. Ik zou het persoonlijk helemaal niet erg vinden als ik op kraambezoek ging en ik zou een kant-en-klare cupcake krijgen met daarop chocolade en muisjes, ik zou het juist een originele oplossing vinden!

  Ik denk dat lange vingers in de diepvries zacht worden, net als muisjes. Cupcakes kunnen prima in de vriezer, als je er verder nog niets op doet. Soesjes kunnen ook in de diepvries, maar die zijn bij bijvoorbeeld de Albert Heijn ook al diepgevroren verkrijgbaar.

  De versiering wordt inderdaad even schipperen. Misschien kun je een leuk stoer, kartonnen bord voor op de kamerdeur kopen of maken? En dan een paar stoere slingers in huiskamer (tussen de roze ballonnen) en zijn stoel versierd. Ik weet zeker dat Lodewijk zich dan ook 100% jarig voelt!

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.