mijn verhaal

 • 7 juli 2011 om 08:42 #169
  Shannon
  Bijdrager

  Ik was 20 toen ik hoorde dat ik zanger was. Dit was absoluut niet bedoeling en ik was zelfs nog aan de pil. Ik had al wel een tijdje last van pijn in me onderbuik in en in me liezen. In eerste instantie dacht ik dat ik een blaasontstekking had en daarvoor ging ik ook naar de dokter. Ik kreeg daar het nieuws dat ik zwanger was. En aan de ene kant was ik heel erg blij want het is en blijft een wonder. Maar aan de andere kant was ik ook heel erg bang. Ik was pas 20 tussen de vader van me dochter en mij ging het absoluut niet goed.

  Ik besloot om me niet druk te maken en eerst de echo af te wachten. Daar kreeg ik weer de schok van me leven ik bleek al ruim vier maanden zwanger te zijn. Ik heb dan ook voor mezelf het beste ervan gemaakt. Mijn zwangerschap verliep perfect ik had geen klachten helemaal niks. Voelde me top fit.

  Mijn bevalling ging wat dat betreft moeizaam. Alles wat zo wat fout kon gaan ging fout. Ik begon 10 over half drie snachts en om kwart voor 10 de volgende avond kreeg ik te horen dat ik nog maar drie kwartier had anders gingen ze haar met spoed halen. Uit eindelijk om kwart over 10 werd shadia geboren.

  Ik heb dit nacht in het ziekenhuis moeten liggen omdat ik helemaal uitgeput was. De volgende dag mocht ik naar huis en ik was te eigenwijs om te blijven maar dst had ik beter wel kunnen doen. Ik heb namelijk twee weken helemaal plat gelegen als allergische reactie op de ruggenprik.

  Maar ondanks de zare bevalling en alle pijn achteraf zou ik het zo weer doen want het is toch het mooiste in de wereld.

  Gr Shannon

 • 7 juli 2011 om 08:55 #2068
  Sandra vL
  Bijdrager

  Jemig Shannon, wat een heftig verhaal. Het zet je hele leventje op de kop als je zo jong onbedoeld zwanger raakt in een instabiele relatie. Fijn om te lezen dat je nu gelukkig bent met je dochter en een nieuwe vriend. Welkom in elk geval! Heb je nog wel goed contact met de vader van Shadia?

 • 7 juli 2011 om 09:40 #2075
  Shannon
  Bijdrager

  Nee helaas niet. Wij zijn niet bepaald als vrienden uit elkaar gegaan. Wij hebben al meerdere rechtzaken achter de rug, en mediation gehad via jeugdzorg. Maar schijnbaar begrijpt hij het niet. Hij speelt alles via de rug van onze dochter. Dus ben nu via mijn rechtsbijstand aan het kijken wat ik verder nog kan doen.

  Het is inderdaad een heftige periode geweest vooral omdat ik zo jong was. Maar ben er wel heel sterk door geworden. Gelukkig heb ik veel steun aan me ouders en me vriend. Maar het blijft aan me vreten.

 • 7 juli 2011 om 11:40 #2082
  Sandra vL
  Bijdrager

  Wat een ontzettend nare toestand. Fijn dat je op de steun van je ouders en vriend kunt rekenen. Ziet Shadia haar vader nog wel? Hoe gaat zij ermee om?

 • 7 juli 2011 om 14:51 #2087
  Shannon
  Bijdrager

  ja shadia ziet haar vader nog wel. Dit is door de rechter bepaald hy ziet haar om de twee weken op de zaterdag en de zondag.
  Shadia reageert niet echt op haar vader. Je zou zeggen dat een kindje die haar vader twee weken niet heeft gezien.
  Blij is om haar vader te zien. Maar shadia geeft nauwelijks reactie als ze haar vader ziet
  De meeste kinderen zouden op hun vader afrennen maar zij niet.
  Ik moet haar letterlijk na gaar vader toe duwen en ze zal ook niks tegen hem zeggen.
  Dus ja helaas kan ik er niks aan veranderen zij mag pas kiezen als ze twaalf jaar is.
  Dus tot die tijd is het door bijten voor zowel shadia als voor mij

 • 14 juli 2011 om 13:53 #2101
  mamarieke
  Bijdrager

  zo hee en dan al gelijk 4 maanden zijn, ja dan zie je ook al echt veel op een echo!
  Wel jammer dat het zo moeizaam gaat met de vader….maar ja daar is helaas weinig aan te doen

 • 19 juli 2011 om 04:37 #2125
  Shannon
  Bijdrager

  Ja je kan er inderdaad weinig aan doen.

 • 13 augustus 2011 om 09:38 #2191
  mamasamm
  Bijdrager

  Wow, zo kom je nog eens lekker makkelijk door je zwangerschap heen. Alleen jammer dat je dan zo gestraft wordt met de bevalling, maar gelukkig hou je er wat moois aan over!
  Wel vervelend dat het zo slecht gaat tussen jou en de vader van je dochter. Ik ken alleen maar goed verlopen scheidingen, maar altijd vervelend om te horen dat het ook inderdaad juist heel fout kan gaan.
  Ik hoop dat je ondanks alles lekker kunt genieten van je gezinnetje!

 • 23 februari 2012 om 20:27 #3200
  Corina27
  Bijdrager

  Dan schrik je zeker wel!
  Ik was zelf 17 toen ik zwanger werd door de pil heen, ik wist het wel gelijk gelukkig want ik werd niet ongesteld maar toch je ziet eingelijk effe je hele toekomst waar je van droomt in duigen vallen.
  Maar ben blij met de keuzes van nu want 9 jaar later loopt hier mijn vrolijke dochter mooi rond en heeft ze er ondertussen zusje van 6 bij.

 • 6 maart 2013 om 09:02 #5060
  trotsemamavan4
  Bijdrager

  ja dat lijkt me inderdaad een shock en ok 20 is jong maar liefde is het belangrijkste voor je kindje en dat klinkt uit je berichten wel. Natuurlijk is het wel voor jou toekomst even wennen geweest en het is jammer dat het nietgoed is gegaan met haar vader. Balen wel dat hij nu zo moeilijk doet en dat er zoveel voor nodig is. Ik hoop dat er snel een goede oplossing komt waar shadia het meest bij gebaat is!

 • 8 maart 2013 om 19:52 #5131
  fambloem
  Bijdrager

  Ik was ook jong toen ik moeder werd (net 18) gelukkig hebben wij ons door alle tegenstrijd heen geslagen en zijn we bijna 9 jaar gelukkig samen en is ons gezin met 4 kinderen extra verblijd :yeah:

 • 22 april 2013 om 14:52 #5816
  trotsemamavan4
  Bijdrager

  goed toch!!!

 • 11 juli 2013 om 08:29 #6220
  BeeQueen
  Bijdrager

  wat naar dat de bevalling zo zwaar was en dat het zo moeizaam ging! wel fijn dat je dochtertje alsnog van harte welkom was! Merkte je het ook echt niet aan jezelf door opzwellende borsten, misselijkheid enzo? Bij 4 maanden zul je toch al een buikje hebben, veel sterkte nog!

 • 18 december 2013 om 13:44 #6802
  Marijkex
  Bijdrager

  20 jaar is nog zo jong, snap heel erg dat je daarvan schrikt! Gelukkig is ondanks de zware bevalling alles goed met je kindje šŸ™‚

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.