stel een vraag

 • 22 mei 2011 om 06:45 #143
  kaatje
  Bijdrager

  vond dit ook altijd wel een goeie…
  stel een vraag … de volgende geeft antwoord op de vraag…en stelt een nieuwe..
  (om elkaar ook beter te leren kennnen) (je kan het zo gek niet bedenken… allerlei onderwerpen…. 😀 )

  hoeveel tv kijken jullie kids?

 • 22 mei 2011 om 10:04 #1831
  Nienke
  Bijdrager

  Onze jongens kijken ’s ochtends vaak even tv, eigenlijk baal ik ervan maar dit komt echt door gebrek aan organisatietalent van mijn kant. Dit is hooguit een half uurtje. En dan ’s middags als ik ga koken nog een half uur of zo. En dan zitten ze wat mij betreft aan hun tax en mag hij dus verder absoluut niet meer aan!

  Hoe laat gaan jullie kinderen naar bed?

 • 22 mei 2011 om 17:14 #1838
  kaatje
  Bijdrager

  onze kinderen ( 3 – en bijna 2) gaan eigenlijk tegelijk naar bed. en gelijk na het eten. dat betekend dat ze meestal rond 19 /19.30 op bed liggen.
  de jongste slaapt s middags nog en de oudste heel soms ook.

  hyves, face book of niks???

 • 22 mei 2011 om 17:24 #1840
  Sandra vL
  Bijdrager

  Ik zit op Hyves, Facebook en Twitter. Persoonlijk vind ik Hyves en Twitter het leukst, Facebook snap ik niet zo veel van 😳

  Hoe ziet jullie zomervakantie er dit jaar uit?

 • 23 mei 2011 om 09:15 #1843
  Ninke
  Bijdrager

  wij gaan met de vouwwagen van mijn ouders op vakantie! dit jaar naar zeeland, dan kunnen zij ons helpen met het opzetten van de tent…
  we gaan lekker 3 weken! heb er al heel veel zin in.

  binnen of buiten spelen?

 • 23 mei 2011 om 10:50 #1846
  Nienke
  Bijdrager

  Als het aan Daniël ligt, speelt hij vaak binnen met lego of duplo of is hij aan het knutselen maar als er vriendjes zijn, vindt hij het buiten ook leuk! Koen vindt het heerlijk om zelf lekker in de straat te fietsen e.d. Van mij moeten ze zoveel mogelijk naar buiten en als ze dan eenmaal buiten zijn is het ook eigenlijk altijd wel goed.

  Krijgen jullie kinderen (kinder) cola e.d. ?

 • 23 mei 2011 om 14:15 #1850
  Marjolijn-mv-Rik
  Bijdrager

  Rik krijgt geen cola of kindercola.

  Wat hebben jullie speelgoed in de tuin staan/liggen?

 • 23 mei 2011 om 15:41 #1852
  kaatje
  Bijdrager

  bij ons staat het speelgoed in een hoek. (daar staat de zandbak.) alles erbovenop en een kist (‘die eigenlijk bedoeld is voor tuinkussens) met losspul. als ze buiten gaan spelen staat het verspreid door de tuin (glijbaan, kleine trampoline etc) maar s avonds word het zand uit de zandbak teruggeschept (helpen ze ook bij) en de rest weer opruimen mijn man is nogal precies op zijn tuin dus s avonds wil hij orde…haha..

  ben je een relaxte/gestreste ouder?(hoe zie je jezelf??)

 • 23 mei 2011 om 17:41 #1853
  Thamara
  Bijdrager

  Relaxte moeder, maar goed we hebben er dan ook bewust maar 1 en volgens mij zijn we nu wel een beetje met hem in een rustig vaarwater gekomen (tot de pubertijd dan he 😆 ). Ik geniet enorm van Jonas, mijn man, mijn vrienden en familie en mijn werk. Eigenlijk geen stress, heerlijk he!

  Even een echte vrouwenvraag: En hoe zit jij in je vel qua kilootjes?

 • 23 mei 2011 om 21:29 #1861
  simone
  Bijdrager

  hmm… qua kilootjes zit het wel goed. Ik ben 1,78 lang en weeg 65 kilo.
  Eigenlijk vind ik het wel prima zo… Als ik toch een puntje mag noemen dan zou mijn bovenlijf: schouders en borsten wel ietsjes meer mogen zijn… niet al te veel, wel wat…

  Sporten jullie kinderen / kind??

 • 24 mei 2011 om 07:08 #1864
  Nienke
  Bijdrager

  Daniël zit op Judo. Hij is net 5 keer geweest en de eerste keer keek hij de kat uit de boom, vond het eng en spannend en wilde NIET meedoen. Maar na 2 keer meegaan in de zaal zijn wij in de kleedkamer gaan zitten en kwam hij los. Nu vindt hij het geweldig. Ik keek afgelopen zaterdag even door het raam (wel zo dat hij me niet kan zien natuurlijk 😉 ) en wat deed hij leuk mee. Springen, rondrennen, over een bal een koprol maken, judogrepen. Hij vindt het allemaal even mooi. Wat ben ik blij dat we het doorgezet hebben zeg!

  Koen die gaat naar peutergym, maar ik heb het gevoel dat hij het de laatste weken niet meer zo interessant vindt. Hij wil daar eigenlijk alleen maar spelen met de bal en dat vind ik dan wel een prijzig balspel worden. Misschien schrijven we hem toch maar uit en ga ik wat vaker op woensdagochtend met hem zwemmen dat vindt hij geweldig!

  Hoe laat liggen jullie zelf altijd in bed ’s avonds?

 • 25 mei 2011 om 05:47 #1865
  Marjolijn-mv-Rik
  Bijdrager

  Het wisselt nogal hoe laat ik in bed lig, soms ben ik erg moe en dan kruip ik er lekker vroeg in, tegen 21.30 uur of soms nog vroeger. Maar er zijn ook dagen dat ik lekker bezig ben met iets of lekker zit en dan is het zo laat. Maar ik probeer er doordeweek voor 12 uur in te liggen omdat anders de nachten te kort worden.

  Moeders staan er om bekend om het meeste aan hun gezin uit te geven maar hoeveel geld besteed je per maand / jaar aan kleding voor jezelf?

 • 11 juni 2011 om 16:11 #1900
  lydia1980
  Bijdrager

  Hoi marjolijn,
  ik besteed zo,n ergens tussen 20 a 50 euro per maand aan mezelf uit daar ga ik dan eens in de maand met m,n zus of vriendin naar biosje of uit eten net wat we leuk vinden om te doen.
  of als ik dat niet doe koop ik eens wat leuks voor mezelf schoenen,kleding maar ik merk dat geld inderdaad op gaat aan het gezin 😉

  Hoe jong 😉 waren jullie toen je 1e kindje kregen? (ik was 22) en krijg nog steeds reactie,s van poeh jij was er vroeg bij!

 • 14 juni 2011 om 21:24 #1131
  mamarieke
  Bijdrager

  ik was ook 22 jaar bij mn eerste (helaas niet goed gegaan) maar iedereen vond jong moeder worden wel bij mij passen en dat is denk ik ook wel zo.

  wat zou je ooit nog willen doen in je leven?

 • 15 juni 2011 om 13:35 #1132
  Sandra vL
  Bijdrager

  Ik zou ooit wel graag een verre reis met het hele gezin maken. Trekken door Vietnam of met een camper door Australie. Ik vind de kinderen daar nu nog te jong voor, maar hoop over een jaar of 8 dat het wel te realiseren is.

  Wie is jouw favoriete schrijver?

 • 5 juli 2011 om 11:28 #2038
  lydia1980
  Bijdrager

  ik denk dan toch saskia noort mare ik lees niet zo heel vaak mare haar boeken zijn leuk heb pas haar naam was sarah uit heel mooi boek.

  wat is je favoriete vakantie land? (van ons frankrijk) 😉

 • 6 juli 2011 om 19:08 #2052
  Sandra vL
  Bijdrager

  Mijn mooiste reis ooit is naar Maleisie geweest. Het land is zo divers, je bent in zo’n andere wereld en diverse religies leven daar vreedzaam naast elkaar. Ik heb drie weken met de rugzak door Maleisie getrokken en vond het fantastisch. Thailand stond op 1 tot ik naar Maleisie ging…

  Met de kinderen vind ik de vakanties naar Italie helemaal top. Goed weer, heerlijk eten en veel te zien. Dit jaar gaan we naar Frankrijk, eens kijken hoe dat ons bevalt. Het is lang geleden dat ik gekampeerd heb in Frankrijk (volgens mij wel 20 jaar!). Volgend jaar gaan we waarschijnlijk weer naar Italie!

  Vind jij jezelf een strenge moeder?

 • 7 juli 2011 om 10:02 #2077
  Shannon
  Bijdrager

  Nee ik ben eigenlijk helemaal geen strenge moeder, zou in sommige gevallen iets strenger moeten zijn. Maar omdat de vader van Shadia heel erg streng is en zij mag daar dus helemaal niks en als ze wat doet dan word er gelijk tegen haar geschreeuwd, dus ik ben wat voorzichtig.

  hoe ziet je ideale dag met je gezin er uit ?

 • 7 juli 2011 om 11:56 #2085
  Sophie
  Bijdrager

  Op een ideale dag zouden de kinderen ’s morgens lekker slapen tot zeker half acht. Ontbijten we daarna met zijn allen en gaan dan lekker de deur uit met zonnig weer. Naar een pretpark, het strand, het park. Het maakt eigenlijk niet uit, zolang iedereen maar blij is er er geen ruzie wordt gemaakt. ’s Avonds lekker uit eten met zijn allen en de kinderen blijven lief aan tafel zitten kleuren en eten daarna braaf hun bordjes leeg. ’s Avonds gaat iedereen moe maar voldaan weer naar bed. Eigenlijk heb ik niet eens zulke hele hoge eisen, toch? 😉

  Wie is er “de baas” in huis, is dat papa, mama of (één van) de kinderen?

 • 8 juli 2011 om 09:22 #2089
  lydia1980
  Bijdrager

  😳 Hahahah duidelijk mama (klein beetje ook wel celeste) papa en sylvain zijn erg makkelijk 😉

  wat zetten jullie graag op tafel bij het avond eten? hebben de kids daar ook inbreng in? (bij ons mogen ze op vrijdag omdat papa dan niet thuis is zelf kiezen wat we gaan eten)

 • 13 augustus 2011 om 11:49 #2199
  Sandra vL
  Bijdrager

  Als ik de kinderen vraag wat ze willen eten dan eten ze alle dagen macaroni met zalm, penne, andijvieschotel en pizza. Er zitten best heel wat gezonde gerechten tussen, maar om dat nou week in week uit te eten…. Soms hebben ze inbreng en meestal verzin ik het eten. Ik houd van afwisseling, een dag pasta, een dag rijst, een ovenschotel en dan een keer aardappelen, vlees, groenten.

  Wanneer ben je voor het laatst met je partner uiteten geweest, echt met zijn 2-tjes?

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.