Welkom en informatie over het forum

 • 23 juni 2011 om 11:38 #158
  Sandra vL
  Bijdrager

  Hartelijk welkom op het Hippe Mama Club forum!

  Gasten kunnen alle topics op dit forum lezen. Om te reageren op een bericht, dien je eerst te registreren. In verband met spam op het forum, moet vanaf januari 2012 jouw aanvraag goedgekeurd worden door een beheerder. Wij streven ernaar jouw account binnen 24 uur goed te keuren. Na goedkeuring ontvang je een email dat je account geactiveerd is en kun je reageren op alle topics. Heb je na 24 uur nog niets gehoord en lukt het niet om in te loggen? Stuur dan even een email naar info@hippemamaclub.nl

  Het forum bestaat uit twee delen:
  – Cafés waar over je gezellig over alles en nog wat kunt kletsen. Zo is er een Mama Café waar je over alles kunt kletsen wat je als moeder bezig houdt. Een hobby café waar over alle hobby’s gekletst kan worden, enzovoort.

  – Berichten plaatsen op onderwerp. Het is ook mogelijk om een hele specifieke vraag direct in de juiste categorie te plaatsen. Heb je bijvoorbeeld een borstvoedingsprobleem? Dan ga je naar de categorie “baby” en dan naar “borstvoedingsvragen”

  Mis je een bepaald café of onderwerp? Mail naar info@hippemamaclub.nl of zet je suggestie bij de feedback in de categorie Algemeen.

  We wensen je heel veel plezier op het forum!

  Het Hippe Mama Club Team

Het onderwerp ‘Welkom en informatie over het forum’ is gesloten voor nieuwe reacties.