3x laarzen die niet mogen ontbreken in jouw kledingkast

Redactie Kleding Reageer

Een vrouw is nu eenmaal geneigd om voor elke gelegenheid en elke outfit een paar laarzen in bezit te hebben, want stel je voor dat je voor een bepaald feest geen passende laarzen binnen handbereik hebt. Dat kan natuurlijk niet, maar welke drie soorten laarzen mogen er absoluut niet ontbreken in jouw kledingkast om een complete schoenencrisis te vermijden en ervoor te zorgen dat er altijd een laars is die je aan kunt trekken?

Biker boots

Biker boots zijn vrijwel te combineren onder elke outfit. Wil je een jurkje niet te netjes maken met een paar pumps? Wissel de pumps dan in voor Biker boots. Zo voorzie je je outfit van een stoer tintje. Deze laars is momenteel een echte trend door de grote veelzijdigheid ervan en door de grote keuze in de winkel. Ook in de laarzen collectie van Tamaris vind je veel biker boots. Wil je een Biker boot met gesp, veter, sleehak of plateauzool? De keuze binnen deze laars is reuze!

Cowboylaarzen

Deze laarzen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Werden ze oorspronkelijk alleen in de VS gedragen door echte cowboys, daar is het nu voornamelijk een fashion item geworden. De hak en de punt werd vroeger functioneel gebruikt om het paard te berijden, maar zorgt nu vooral voor een fashionable en trendy look. Deze laars is te verkrijgen in talloze variaties en kleuren, wat ook de reden is dat de cowboy laars eenvoudig te matchen is met diverse outfits. Oftewel ook de cowboy laars mag niet in jouw kledingkast ontbreken en is eenvoudig online te bestellen bij Durlinger Schoenen.

Chelsea boots

Chelsea boots kennen een rijke oorsprong vanuit Engeland en werd veel gedragen door wandelaars en ruiters. De Chelsea boot is vrijwel met elke outfit te combineren en daardoor ook echt de musthave voor in jouw kledingkast. Voor een casual dag op kantoor, onder een leuk jurkje of met een nette blouse of blazer, Chelsea boots passen onder elke outfit en is een basic item wat elke vrouw in haar kledingkast moet hebben. De laars van jouw keuze is eenvoudig te vinden binnen de schoenencollectie van Tamaris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *