Fillers maken een neuscorrectie zonder operatie mogelijk

Anna Mama Reageer

Heb jij te maken met een scheve neus die je graag zou willen herstellen? Of een knobbeltje of een deuk in de neus? In dat geval is het mogelijk om een neuscorrectie uit te voeren, zonder dat er sprake is van een operatie. Er is enkel sprake van een behandeling met neus fillers. Deze behandeling verloopt een stuk eenvoudiger dan een operatie en kan hetzelfde effect bereiken als een operatie. Een resultaat zonder zwelling en zonder irritatie aan de huid is haalbaar. Er wordt bij de behandeling namelijk gebruik gemaakt van hyaluronzuur, waardoor je niet meer dagenlang moet herstellen. Zo biedt een neus filler vele voordelen.

Waarom kiezen een neuscorrectie met fillers?

De behandeling van de neus heeft als gevolg dat je schoonheid op uiterlijk gebied verbeterd. Door te kiezen voor een expert bij Betan Clinics wordt de neus op jouw gezicht zodanig gecorrigeerd dat deze beter aansluit op de rest van jouw gezicht. Aan de hand van een neuscorrectie met een filler kunnen knobbels of deuken worden weggenomen. Merk hierbij op dat een behandeling door een ware arts erg belangrijk is. Er zijn voldoende ondernemers die deze behandeling beweren uit te kunnen voeren, maar niet de gewenste resultaten kunnen leveren.

Effect van de fillerbehandeling

Zodra je kiest voor de behandeling is het effect hiervan een jaar toonbaar. Daarom is het belangrijk om voorafgaand aan het maken van deze keuze voldoende te lezen over ervaringen die andere mensen hebben met de behandeling. Daarnaast kun je aan de hand van foto’s voor en na afloop van de behandeling achterhalen wat de gewenste effecten zijn. De oren en de neus groeien het hele leven lang door, waardoor de behandeling ervoor kan zorgen dat het puntje van de neus weer iets omhoog komt staan. Een gewenst en haalbaar effect van de behandeling.

Jouw gezondheid

Gezondheid staat natuurlijk voorop tijdens de behandeling. Daarom zal de arts in kwestie jouw gezondheid van tevoren onderzoeken. Denk hierbij aan het maken van foto’s voor een persoonlijk dossier. Daarnaast krijg je voorafgaand aan de behandeling verdovende crème ingesmeerd, zodat je geen pijn zult ervaren. Het allerbelangrijkste is dat jij toestemming moet geven voor de behandeling, anders gaat deze niet door. Jouw woord is dus het belangrijkst. Na enkele minuten is de behandeling voorbij en deze wordt uitgevoerd met een naaldje. De prijzen kun je achterhalen op de website, net als de ervaringen van andere mensen en de gewenste resultaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *